Buso kasvaa, kehittyy ja kansainvälistyy

Esimerkiksi Digitaalinen disruptio pakottaa jokaisen yrityksen uudistamaan liiketoimintansa vastaamaan kiihtyvällä tahdilla muuttuvan liiketoimintaympäristön vaatimuksiin. ”Ne jotka eivät kykene uudistumaan, putoavat armotta ulos pelistä”, muistuttaa BUSOn toimitusjohtaja Eva Brchisky digimurroksen bisneksen armottomuudesta. ”Siksi myös BUSOn täytyy kyetä uudistumaan, jotta kykenemme tarjoamaan jäsenillemme apua ja verkostoja esimerkiksi digiaikakauden innovaatioiden ja liiketoimintaympäristön hyödyntämiseen”, sanoo Eva Brchisky. ”Ensi vuonna BUSO tarjoaakin jäsenyrityksilleen täysin uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiselle ja kasvulle sekä kansainvälistymiselle ”, kertoo Eva Brchisky.

Ainutlaatuinen verkostomme kasvaa ja laajenee jatkuvasti

Vaikka moni asia muuttuu BUSOssa tulevan vuoden aikana, ei BUSOn perusfilosofia muutu miksikään. BUSO on keskisuurten ja pk-yritysten johdon laadukas ja ammatimainen bisnesverkosto. ”Autamme edelleen yrityksiä menestykseen ja kasvuun verkottamalla yrityksiä keskenään tehokkaasti, myyntilukujen kasvattamisen ollessa aina etusijalla”, vakuuttaa Eva Brchisky.

BUSOn tapahtumissa jäsenille jaetaan edelleen laadukkaita liidejä ja hyviä kontakteja, aukaistaan ovia jotka eivät muuten aukeaisi. ”BUSO onkin maassamme täysin ainutlaatuinen verkosto, joka eroaa muista verkostoista siten, että verkostomme jäsenet koostuvat pk-ja keskisuurista yrityksistä sekä näiden toimitus-, myynti-ja liiketoimintajohtajista. Laatu on meille tärkeämpää kuin jäsenmäärä, siksi emme priorisoi jäsenmäärän roimaa kasvua vaan aamujen sisältöä ja jäsenyritysten laatua sekä saatuja tuloksia”, kertoo Eva Brchisky.

BUSO on digimurroksen tienraivaaja

Mutta mitä uutta tuleva vuosi sitten tuo mukanaan? ” Digitaalisuuden uudet innovaatiot ja niiden kaupallinen hyödyntäminen tulevat näyttelemään tulevana vuonna BUSOn toiminnassa keskeistä roolia”, kertoo Eva Brchisky. ” Digitalisuus on meille kaikille suuri mahdollisuus mutta myös suuri haaste, ja alammekin jakaa verkostoissamme tästä syksystä eteenpäin jäsenyritysten kokemuksia omista digiratkaisuistaan”, valottaa Brchisky BUSOn uudistuvaa palveluntarjontaa. Lisäksi BUSO kulkee myös ensi vuoden aikana vahvasti digimurroksen etujoukoissa tienraivaajana. ” Virtual2016-tapahtuma toimi pelinavauksena aivan uudentyyppiselle digiaikakauden verkostoitumiselle sekä bisneksenteon kohtaamispaikalla.

Ensi vuonna BUSO haluaa olla mukana luomassa maahamme alusta-ja ekosysteemiajattelua, ja siksi BUSO toimii yhtenä pääjärjestäjistä 500 hengen bisnes-tapahtumassa, joka keskittyy muun muassa virtuaalitodellisuuden ja tekoälyn uusimpien innovaatioiden liiketoiminnallisiin mahdollisuuksiin”, kertoo Eva Brchisky. ”Jos suunnittelet esimerkiksi liiketoimintasi digitalisoimista, kannattaa tulla tutustumaan verkostoomme ja palveluntarjontaamme”, suosittelee Eva Brchisky.

BUSO on tehokas kiihdytyskaista yrityksesi kasvuun ja kansainvälistymiseen

BUSO tarjoaa tulevan vuoden aikana suomalaisille yrityksille uusia ja yhä tehokkaampia kiihdytyskaistoja kasvuun ja kansainvälistymiseen. “Jos yrityksesi tavoittelee kasvua ja kansainvälistymistä, sinun kannattaa tulla tutustumaan ensi vuonna käynnistyvään uuteen BUSO kasvuryhmä-palveluumme, joka tarjoaa jäsenilleen maassamme täysin ennennäkemättömiä vaihtoehtoja kasvuun ja kansainvälistymiseen”, vihjaa Eva Brchisky.

Jaa artikkeli SOMEssa:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest