BUSOn tarina

BUSO starttasi konkreettisesti siitä, kun pyysin businessaamiaiselle Veritaksen, Hakosen, Telian ja EKE-Yhtiöt. Oli vuosi 2012 ja BUSO ei vielä käynyt mielessä. Kerroin, että olen miettinyt businesspäättäjien verkostoa, jossa olisi laadukkaita yrityksiä ja jotka, voisivat auttaa toinen toistaan. Seuraavalla kerralla jokainen toi yhden yritysvieraan mukaan, jotka hekin päätyivät nopeasti BUSOn toimintaan mukaan. Kolmannella kerralla jokainen taas toi yhden yrityspäättäjän mukaan ja näin meitä oli parissa kuukaudessa jo toistakymmentä. Oli aika tehdä web-sivut ja pohtia toiminnalle sopivaa nimeä sekä konseptoida BUSO-palvelu, nimeksi valikoitui BUSO eli lyhenne sanoista Business Opportunities.

BUSO kasvaa

BUSOn ensimmäinen ryhmä kasvoi nopeasti ja koska sääntönä oli, että vain yksi yritys kultakin toimialalta,  niin oli aika perustaa toinen ryhmä. Ja aika nopeasti perään kolmas ryhmä. Siipiä kokeiltiin Turussa, Tampereella ja Lahdessa, mutta ne eivät koskaan lähteneet lentämään, joten muutaman vuoden kuluttua BUSO päätti keskittyä vain pk-seudulle. Nyt BUSO toimii vain pk-seudulla ja se on muotoutunut vuosien mittaan erittäin toimivaksi ja aktiiviseksi yhteisöksi, olemmekin tänä päivänä BUSO-yhteisö.  

Hauskaa pitää olla

Nyt tasan 11 vuotta myöhemmin BUSO on juuri sellainen, kun olin sen kaavaillut. Olen iloinen siitä, että voin auttaa yhdessä busolaisten kanssa BUSO-yrityspäättäjiä saamaan uusia asiakkaita, liidejä ja avata businessovia eri yrityksiin. Saan sparrata businessihmisten kanssa ja tavata samanhenkisiä ihmisiä kolme kertaa kuussa, oppia eri toimialojen asioita ja kuulla mielenkiintoisia tarinoita. Jos yrittäminen olisikin aina näin hauskaa.

Kirjoittanut BUSOn perustaja ja businesstapaamisten vetäjä Eva Brchisky

Jaa artikkeli SOMEssa:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest