CEO Mikko Dammert, Kredinor Oy

”BUSOssa on sellaista syvyyttä ja laadukkuutta, mihin ei joka paikassa törmää. Se on toimialarajat ylittävä johdon asiantuntijajoukkue, joka antaa aidosti tukea toisilleen yksilötasolla sparrauksen ja liidien muodossa. Meille on kunnia-asia olla osana tätä valikoitua business poolia.”

Account Manager Laura Marjamo, Rastor-instituutti

”Tänä päivänä on lisääntyvässä määrin vaikeaa saada kontaktia yrityksiin, kun kohtaamiset ovat vähentyneet ja puhelimeen eikä meileihin ei enää reagoida. Silloin nousee suureen arvoon businessyhteisö ja BUSO on loistava sellainen. On myös tärkeä tietää, mitä eri toimialoilla ja yrityksissä tapahtuu, myös tämän vuoksi BUSO on merkityksellinen yhteisö. Puhumattakaan liideistä ja kaupasta, mitä olemme sieltä saaneet. Suosittelen lämpimästi BUSOa kaikille niille, joita kiinnostaa b2b, laadukkaat yritykset ja erityinen sosiaalinen tunnelma sekä me-henki”, näin kertoo Laura Marjamo Rastor-instituutista.

Liiketoimintajohtaja Juha Lassila, Rantalainen Oy

”Rantalainen Oy on BUSOssa sen vuoksi, että saamme uusia asiakkaita ja kuulemme mitä uutta eri toimialoilla tapahtuu, sekä saamme ideoita omaan johtamiseen ja tiimityöhön. BUSO on yritysjohdon suljettu business pool ja se erottuu muista vastaavista siten, että business on aina etusijalla ja uudet yritysjäsenet valitaan mukaan. Laadukas ja kehittyvä.”

 

 

Franchisetorin toimitusjohtaja Maisa Koivisto

”BUSO on aktiivinen yritysjohdon business-yhteisö, joka on enemmän kuin pelkkä verkosto. BUSOssa saa lämpöisiä liidejä, uusia asiakkuuksia ja b2b-myyntiä. BUSOssa kuulee mielenkiintoisia aiheita mm. myynnin haasteista, asiakastarinoista, vastuullisuudesta ja hyvinvoinnista. Yritysjäsenet ovat laadukkaita ja joiden kanssa voi tehdä ketterästi yhteistyötä ja aina löytyy apua. BUSO on minusta loistava paikka saada kauppaa ja sen vetäjä osaa hienosti liidata tapahtumia. On ilo olla mukana jo kuudetta vuotta.”

 

Petri Vesa, Linnanmäki

”Olen saanut BUSOsta loistavia businesskontakteja sekä lämpöisiä liidejä ja mikä parasta konkreettista kauppaa jokaisena vuonna. Olemme olleet jäseniä yli kymmenen vuotta ja se kertoo, että olemme todella saaneet konkreettista hyötyä ja vastinetta vuosimaksuille. BUSO kehittyy koko ajan ja ilolla voin sanoa, että en tiedä parempaa businessyhteisöä kuin BUSO. Voin suositella BUSOa kaikille, jotka haluavat b2b-myyntiä ja kasvua. Kannattaa tulla tutustumaan.”

Senior Advisor Juha Sihvonen, Get Sales Oy

”BUSO-yhteisössä toteutuu hienosti luottamuksen ja pyyteettömän avunannon ilmapiiri jäsenten välillä. Jäsenillä on hyvä draivi ja energia, jonka johdosta toimiminen samanhenkisten ihmisten kanssa on erittäin palkitsevaa. BUSO-yhteisö on avannut paljon arvokkaita verkostoja ja tuonut Get Salesille uusia asiakkuuksia. Lisäksi BUSO tapaamiset antavat virkistävän ja inspiroivan ruiskeen työviikkoon, suosittelen lämpimästi.”