Coredon toimitusjohtaja ja Puunin hallituksen puheenjohtaja Joona Puhakka

“Kova urheilutaustani on tuonut minulle paljon uusia verkostoja ja mahdollisuuksia. BUSO Business Pool on noussut selkeästi esille paikkana, joka on tuonut Coredolle aidosti myyntiä ja uusia asiakkuuksia. Suosittelen BUSOa yritysten johtajille, jotka haluavat luoda lisää bisnestä ja tykkäävät keskustella muiden yritysten johtajien kanssa markkinoiden menosta.”

 

Toimitusjohtaja Jari Peltola

”Haen BUSO:sta ennenkaikkea laadukasta verkostoitumista. Samalla kuulen oman alan ulkopuolelta asioita esim. digitalisaatiosta ja pysyn paremmin kehityksen mukana. BUSO:ssa tapaa mielenkiintoisia yrityspäättäjiä ja saa helposti myös muita uusia kontakteja.”

Veli-Matti Heiskanen, CEO, Team Robotics

”BUSO on tätä päivää! Laadukas ja energinen uudentyyppinen yritys sekä bisnespool, jossa voi luoda ja syventää asiakassuhteitaan. BUSOn ainutlaatuinen idea yhdistää palvelut sekä olemassaolevan bisnespool verkoston, tarjoten meille jäsenille ison joukon potentiaalisia asiakkaita. Yritykset, jotka ovat mukana bisnespoolissa ovat laadukkaita, ja lähes kaikki henkilöt ovat myynnin tai liiketoiminnan johtoa.”

Petri Vesa, Linnanmäki

”Olen saanut BUSOsta loistavia kontakteja sekä liidejä ja mikä parasta konkreettista kauppaa jo parina vuotena. Olemme olleet alusta asti mukana seuraamassa miten BUSO kasvaa ja kehittyy, ilolla voin seurata, että BUSO ei ole jämähtänyt paikoilleen.”

Toimitusjohtaja Olli Uuksulainen, Creamailer Oy

”Olemme löytäneet BUSOn kautta mobiiliprojektillemme pilottiyrityksiä ja lisäksi olemme saaneet aintulaatuisia yhteistyökumppaneita. BUSO on ollut meille tärkeä väylä pk-yrityksiin. Kiitos BUSO, jatkamme entiseen malliin.”