BUSO jäsenet kertovat

Toimitusjohtaja Elina Jalonen, SOL Pesulapalvelut

” SOL Pesulapalvelut lähti BUSO:n toimintaan mukaan sen takia, että saisimme eri toimialoilta tietoa ja ideoita oman liiketoimintamme kehittämiseen.

Yksi hyvä esimerkki on BUSO Hacks workshopit,jossa eri toimialojen avainhenkilöt sparrailevat ideoita keskenään ja ratkaisevat heille annettuja pähkinöitä.

BUSO on raikas ja tervetullut yritysjohdon businessverkosto, jossa on ilo olla mukana. Jäsenet ovat motivoituneita ja vetäjä energinen. Olen saanut monesti hyvän startin työpäivääni, kun olen päässyt sparrailemaan muun yritysjohdon kanssa myynnistä ja johtamisesta.

Voin suositella yrityksen päättäjille BUSO Business Networkia vilpittömästi. “

Liiketoimintajohtaja Jari Peltola, Lähi-Tapiola

” Haen BUSO:sta ennenkaikkea laadukasta verkostoitumista. Samalla kuulen oman alan ulkopuolelta asioita esim. digitalisaatiosta ja pysyn paremmin kehityksen mukana. BUSO:ssa tapaa mielenkiintoisia yrityspäättäjiä ja saa helposti myös muita uusia kontakteja.”

Elina Yrjänheikki, Business Group Director, Royal Ravintolat

” Olemme BUSOssa mukana, koska siellä tapaa innokkaita sekä inspiroivia ihmisiä, sekä saa liidejä. BUSO-aamut ovat myös napakoita infoiskuja ajankohtaisista aiheista, mukanaolo ei vaadi liikaa ja antaa aina enemmän kuin ottaa. BUSO-aamut antavat lisäpotkua ja innostusta työtekoon!”

Veli-Matti Heiskanen, CEO, Team Robotics

” BUSO on tätä päivää! Laadukas ja energinen uudentyyppinen yritys sekä bisnespool, jossa voi luoda ja syventää asiakassuhteitaan. BUSOn ainutlaatuinen idea yhdistää palvelut sekä olemassaolevan bisnespool verkoston, tarjoten meille jäsenille ison joukon potentiaalisia asiakkaita. Yritykset, jotka ovat mukana bisnespoolissa ovat laadukkaita, ja lähes kaikki henkilöt ovat myynnin tai liiketoiminnan johtoa.

Juha Tuohimaa, asiakkuusjohtaja, Telia Company

” BUSO on muuttunut sen perustamisesta lähtien. Tänä päivänä sparraillaan myynnin haasteista, puhutaan teknologiasta ja avataan business-ovia isoihin yrityksiin. Pääasiana on lisätä jäsenten myyntiä, eri keinoin. Telian ja BUSOn yhteistyö on ollut alustalähtien erittäin hyvä. “

Miikka Tuomola, kehitysjohtaja, RecRight

BUSO on Recrightille oikeanlainen yritysjohdon business-verkosto. Tapaamme siellä mielenkiintoisia yrityspäättäjiä ja kuulemme ajankohtaisista asioista. BUSO on voimakkaasti business-kärjellä menevä ja kaikki turha on jätetty pois. BUSO on tuonut meille jo useita kauppoja. Voin aidosti suositella!

Petri Vesa, Linnanmäki

” Olen saanut BUSOsta loistavia kontakteja sekä liidejä ja mikä parasta konkreettista kauppaa jo parina vuotena. Olemme olleet alusta asti mukana seuraamassa miten BUSO kasvaa ja kehittyy, ilolla voin seurata, että BUSO ei ole jämähtänyt paikoilleen. ”

Sani Leino, yrittäjä

” BUSO on todella hyvä tapa verkostua, tavata saman henkistä yritysjohtoa ja saada aidosti uusia bisnesmahdollisuuksia. Minut kutsuttiin aamutapaamiseen ja menin aluksi vailla sen kummempia odotuksia tutustumaan, mutta heti alussa huomasin, että tällä konseptilla on aidosti arvoa.

Nyt voin vain lämpimästi suositella BUSO:a yrityspäättäjille, jotka haluavat aidosti liiketoimintaa tukevan bisnesverkoston, kontakteja isoihin ja tunnettuihin yrityksiin, uusia myyntimahdollisuuksia ja tietysti lisää MYYNTIÄ.”

Toimitusjohtaja Olli Uuksulainen, Creamailer Oy

” Olemme löytäneet BUSOn kautta mobiiliprojektillemme pilottiyrityksiä ja lisäksi olemme saaneet aintulaatuisia yhteistyökumppaneita. BUSO on ollut meille tärkeä väylä pk-yrityksiin. Kiitos BUSO, jatkamme entiseen malliin.”