CEO Mikko Dammert, Kredinor Oy

”BUSOssa on sellaista syvyyttä ja laadukkuutta, mihin ei joka paikassa törmää. Se on toimialarajat ylittävä johdon asiantuntijajoukkue, joka antaa aidosti tukea toisilleen yksilötasolla sparrauksen ja liidien muodossa. Meille on kunnia-asia olla osana tätä valikoitua business poolia.”

Liiketoimintajohtaja Kirsti Miettinen, Rastor-instituutti

Miksi Rastor-instituutti on BUSOyhteisössä? ”Tänä päivänä on lisääntyvässä määrin vaikeaa saada kontaktia yrityksiin, kun kohtaamiset ovat vähentyneet (lähitilaisuudet) ja puhelimeen/maileihin ei enää reagoida. Silloin nousee suureen arvoon businessyhteisö ja BUSO on loistava sellainen. On myös tärkeä tietää, mitä eri aloilla ja yrityksissä tapahtuu, myös tämän vuoksi BUSO on merkityksellinen kanava. Puhumattakaan liideistä, mitä olemme sieltä saaneet”, näin kertoo liiketoimintajohtaja Kirsti Miettinen Rastor-instituutista.

 

Liiketoimintajohtaja Juha Lassila, Rantalainen Oy

”Rantalainen Oy on BUSOssa sen vuoksi, että saamme uusia asiakkaita ja kuulemme mitä uutta eri toimialoilla tapahtuu, sekä saamme ideoita omaan johtamiseen ja tiimityöhön. BUSO on yritysjohdon suljettu business pool ja se erottuu muista vastaavista siten, että business on aina etusijalla ja uudet yritysjäsenet valitaan mukaan. Laadukas ja kehittyvä.”

 

 

Coredon toimitusjohtaja Joona Puhakka

”Kova urheilutaustani on tuonut minulle paljon uusia verkostoja ja mahdollisuuksia. BUSO Business Pool on noussut selkeästi esille paikkana, joka on tuonut Coredolle aidosti myyntiä ja uusia asiakkuuksia. Suosittelen BUSOa yritysten johtajille, jotka haluavat luoda lisää bisnestä ja tykkäävät keskustella muiden yritysten johtajien kanssa markkinoiden menosta.”

 

Petri Vesa, Linnanmäki

”Olen saanut BUSOsta loistavia kontakteja sekä liidejä ja mikä parasta konkreettista kauppaa jo parina vuotena. Olemme olleet alusta asti mukana seuraamassa miten BUSO kasvaa ja kehittyy, ilolla voin seurata, että BUSO ei ole jämähtänyt paikoilleen.”

Toimitusjohtaja Olli Uuksulainen, Creamailer Oy

”Olemme löytäneet BUSOn kautta mobiiliprojektillemme pilottiyrityksiä ja lisäksi olemme saaneet aintulaatuisia yhteistyökumppaneita. BUSO on ollut meille tärkeä väylä pk-yrityksiin. Kiitos BUSO, jatkamme entiseen malliin.”