BUSO 10 vuotta

Vuosi 2022 oli merkkipaalu BUSOlle, sillä yhteisö täytti 10v. Alkujaan BUSO perustettiin pk-yritysten auttamiseen ja tänä päivänä se on tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille. Se on samanhenkisten ihmisten businessyhteisö, jossa suorasukaisesti mennään busineksen ytimeen eli annetaan sekä saadaan uusmyyntimahdollisuuksia. Joskus isosta yrityksestä on vaikea löytää sitä oikeaa päättäjää ja yleensä ei välttämättä pääse edes tapaamiseen. BUSOssa avataan businessovia mm. näille päättäjille. Avoimuus, yhteisöllisyys ja auttaminen ovat tärkeitä asioita. Raaputa sinä minun selkääni, niin minä raaputan sinun selkääsi, on toiminnan periaate.BUSOilu ei ole pelkkää myymistä vaan treenaamme joka kerta hissipuheita ja opitaan tuntemaan eri toimialoja ja niiden tarpeita.

Gary Hamelin pyramidi

Hyvinvointi on meille tärkeää, joten kahtena vuotena korona-aikana kävelimme ulkona satoi tai paistoi, edelleen businesskävelemme, mutta myös pelaamme golfia ja käymme businessristeilyllä. Työyhteisön hyvinvointi lisää kilpailuetua, tästä on Gary Hamel on piirtänyt oivan pyramidin. Mitä enemmän työssä on intohimoa, luovuutta ja aloitteellisuutta, sitä enemmän yritys saa kilpailuetua. Mitä vähemmän näitä osa-alueita on, sitä vähemmän on kilpailuetua. Osaaminen, ahkeruus ja kuuliaisuus eivät suoraan kasvata kilpailuetua. Gary Hamel on kansainvälisen johtamiskonsultointiyritys Strategosin toimitusjohtaja.

Koska meillä on vain yksi yritys kultakin toimialalta mukana, voimme avoimesti sparrailla ja jakaa ideoita. Tästä iso kiitos jäsenille.

Jaa artikkeli SOMEssa:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest