Hackathoneja, workshopeja ja persoonallisuustestejä

BUSOssa toteutetaan välillä minihackathoneja, workshopeja ja persoonallisuustestejä.

Hackathon tarkoittaa tapahtumaa, jossa ohjelmistoa tehdään eri alojen osaajien tiimityönä ja kilpailuna. Termi on muodostettu yhdistämällä englannin kielen sanat hacking ja marathon. BUSOn minihackathonit ja workshopit ovat olleet aina mielenkiintoisia ja niissä on ideoitu jäsenyrityksille jopa uusia palveluja ja liiketoimintaa edistäviä ratkaisuja tai ratkaistu liiketoiminnan kinkkistä pähkinää.

Neljä persoonallisuustyyppiä

Miksi hermostun pikkujutuista. Miksi kukaan ei ymmärrä. Olenko yksin ajatusteni kanssa. Onko tuttua? Useimmat ihmiset ovat joka punaisia, keltaisia, vihreitä tai sinisiä.

  • Punainen on ekstrovertti, suoraviivainen, suorituskykyinen. Elämä on kilpailu ja aion voittaa sen. En halua epäonnistua enkä olla aikaansaamaton, nopeutta kiitos. Myyntijohtajan väri.
  • Keltainen on verbaalisesti viehättävä, utelias, innostunut ja avoin. Elämä on yhtä juhlaa. Haluan vahvistusta tekemiselleni ja tykkään vaihtelusta sekä kaikesta hauskasta.
  • Vihreä on huomaavainen tiimipeluri, kärsivällinen ja varovainen. Yksi asia kerrallaan. Muutokset, ristiriidat ja riitelyt ahdistavat. Lojaalisuus, turvallisuus ja vakaus.
  • Sininen on varovainen, selkeä ja kriittinen. Stressi turhauttaa.

On välillä hauska huomata, kuka meistä on minkäkin värinen tyyppi. Välillä voi olla punainen, välillä keltainen ja välillä vihreä. Ehkä tässä kuitenkin haetaan sitä hallitsevaa väriä? Mitä väriä myynnin ihmiset ovat? Muuttuuko väri toimenkuvan mukaan? Lue Thomas Eriksonin Idiootit ympärilläni -kirja, jota ei kuitenkaan tarvitse ottaa niin tosissaan.

Jaa artikkeli SOMEssa:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest