Yhtäkkiä Mika uikin yritysten sisäpiireissä…

Keskisuuren yhtiön myyntijohtaja Mika ihmetteli viime kesänä, miksi hän liittyisi Busoon. ”Onhan noita verkostoja nähty!” ja ”Osaanhan minä itsekin käyntikortteja jakaa!”
Hyvä, että Mika tuli ihmetelleeksi ääneen noita asioita, sillä muuten häneltä olisi jäänyt ratkaiseva tieto saamatta. Tässä muutamia Mikan epäilyksistä:

1. ”Onhan noita verkostoja nähty!”
– Olet kyllä nähnyt kaikenlaisia verkostoja, mutta Buso eroaa niistä: Se on ainoa yrittäjävetoinen, kaupallinen ja tavoitteellinen network, jossa panostetaan konkreettisesti jäsenten asioiden edistämiseen.

2. ”Samaa kilpailuahan yritykset verkostossakin jatkavat verissä päin?!”
– Eivät Busossa. Kuhunkin Buso-tiimiin pääsee mukaan vain yksi yritys toimialalta. Buso-tiimissä olet siis kukkulasi kuningas.

3. ”Meille sopivaa päättäjätasoa ei ole mukana”.
Se on totta. Busolaiset eivät ole henkilöstö- eivätkä talouspäättäjiä. Jäsenet aukaisevat mielellään ovia yrityksiinsä, niihin varsinaisiin päättäjiin. Se on Buson henki. Kylmäkäyntejä ei tule.

4. ”Kuka tuollaisissa tapaamisissa ehtii hyppäämään?!”
Sitoutuminen asioihin on tärkeää. Busoon sitoutuminen ei kuitenkaan kaada ajanhallintaasi: Tapaamme 11 kertaa vuodessa, kerran kuukaudessa aamuisin. Heinäkuun lomailemme. Tapaamiset ovat kompakteja, tehokkaita ja mukavia.

5. ”Eikös se ole aika kallis?”
Vuosimaksulla saa erittäin hyvät kontaktit isoihin ja tunnettuihin yrityksiin. Tavallisesti jo yhden tapaamisen hinnaksi laadukasta buukkausfirmaa käyttäessä tulee 120–500 euroa. Buso-investointi maksautuu nopeasti takaisin. Käyt vain tapaamisissa ja olet itse aktiivinen.

6. ”Asiakkaat ovat liian pieniä.”
Jäsenistä 70 prosenttia on pk-yrityksiä ja 30 prosenttia isoja. Koska jaamme kontakteja myös omista henkilökohtaisista verkostoistamme, pyörii yhteinen kontaktiverkostomme useissa kymmenissä tuhansissa. Siispä kaikille löytyy varmasti sopivan kokoisia yrityskontakteja.

Lienee tarpeetonta mainitakaan, että Mika on kesästä asti ollut innokas ja aktiivinen busolainen. Joka käynnillään hän saa useita liidejä jäsenistöltä, jota on jo yli 140 henkeä. Hän huomasi pitävänsä Buso-aamuista siksikin, että niissä saa aina lyhyessä ajassa liidien lisäksi arvokasta tietoa kompakteissa esityksissä. Sekin oli Mikalle yllätys, että hän tuli kutsutuksi moniin jäsenten ”sisäpiirien” tapahtumiin.

Jaa artikkeli SOMEssa:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest