Anna hyvän liidin kiertää – bisneksessäkin

Jokainen aikaansa seuraava, fiksu ihminen ymmärtää jo verkostojen merkityksen monella tavalla: Hyvä verkko on aina enemmän kuin solmujensa summa, etenkin, kun sen konkreettinen tulos on aito liidi.

Kaikessa kaupanteossa on aina ”ihminen sisällä”, myytiin sitten huulipunaa tai valtamerialuksia, ja henkilöiden tutustuminen ja ystävystyminen madaltaa korkeitakin aitoja. Buso-bisnesverkostossa mentiin kuitenkin vielä askel edemmäs ja kehitettiin uusi tapa, jolla verkosto voi olla jopa 25 kertaa solmujensa summa tuottamalla käyttökelpoisia liidejä toisilleen.

Kun Busolaisten tavanomaisissa kohtaamisaamuissa vaihdetaan mukavassa tunnelmassa tavoitteellisesti kortteja ja tietoja sekä tutustutaan paremmin verkoston jäseniin, saavat jäsenet nyt suoranaisia myyntiliidejä.

Jokainen halukas istutetaan vuorollaan pöydän päähän ottamaan toisilta vastaan liidejä ja yhteysideoita täysin konkreettisella ja toteutettavalla tasolla. Yhtenä Buso-aamuna ryhmä voi saada kasaan jopa 25 liidiä, vaikka kiireisten verkostolaisten aikaa kuluu asiaan vain puolituntinen.

Se merkitsee paljon uutta kauppaa piristämään valtakunnan valjua taloustilannetta. Usein yksi kauppa toteutuessaan johtaa vielä toiseen ja tuottaa muitakin myönteisiä seurannaisvaikutuksia.

Taloustilanteen lisäksi jaettu myyntiliidi piristää ihmisiä myös henkisesti. Jokainen meistä poikkeuksetta nauttii antamisesta, siitä, että voi auttaa toista tämän työssä, tavoitteissa ja bisneksessä. Hassumpaa ei ole sekään, että voi pistää lusikkansa vaihteeksi täysin toisen toimialan soppaan.

Mikä mahtava tunne, kun voi olla toisen onnistumisen edesauttajana ja saada itsekin liidejä!

Jaa artikkeli SOMEssa:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest